Partnerská astrologie - výklad partnerských horoskopů.

Astrologie a partnerské horoskopy objektivně zhodnotí, zda jste s partnerem schopni vytvořit funkční partnerský vztah. Z výkladu partnerského horoskopu vyčteme, v čem jsou největší ohniska sporů, které partnerský vztah zatěžují, z čeho pramení harmonie a vzájemná podpora, i v jakých oblastech existuje mezi partnery nesoulad.

Můj tip:

Partnerské srovnávací horoskopy fungují nejen v partnerských a mezilidských vztazích, ale jsou užitečné i pro srovnání jakýchkoli dvojic či skupin, včetně zvířat. Partnerskou astrologii kombinuji s numerologií, což přináší velmi kvalitní výsledky. Také lze použít výklad tarotových karet, které vám detailně rozkryjí váš aktuální stav a blízkou budoucnost.

Máte zájem o vytvoření partnerského horoskopu?

Využijte níže uvedený formulář.

    Jméno a příjmení:
    Telefon:
    E-mail:
    Místo narození:
    Datum narození:
    Čas narození:
    Vaše kontaktní údaje výše budou využity jen za účelem zpracování Vašeho dotazu/podnětu a nebudou poskytnuty žádné třetí straně. Informace o Vašich právech jsou zde.

    Astrologie nabízí několik metod partnerských astrologických rozborů

    Astrologická srovnávací technika (synastrie)

    Chcete proniknout do hloubky svých partnerských vztahů pomocí astrologie? Požádejte o výklad partnerského horoskopu za pomoci srovnávací techniky zvané synastrie.

    Jednotlivé planety v partnerském horoskopu nám ukáží, kde a jak se s partnerem budete navzájem ovlivňovat. Na základě partnerského srovnání si ujasníte společné emociální a duševní propojení, uvidíte, kde si dáváte vzájemnou podporu, kdy vám partner posílí sebevědomí nebo pomůže s rozvojem osobnosti.

    Zjistíte taky, zda si s partnerem dokážete vymezit hranice, rozdělit úkoly nebo kde hledat hlavní omezení vztahu. Na závěr se dozvíte, zda ve vztahu existuje mocenský boj, závislosti, skrytá manipulace nebo neustálá potřeba kontroly partnera.

    Astrologické kompozitní horoskopy

    Virtuální horoskop sestavený z polovičních vzdáleností dvou osobních horoskopů každého z partnerů nám ukáže potenciál partnerského vztahu a jeho hlubší podstatu.

    Analýzou horoskopu zjistíme cíle páru a zdroje k jejich dosažení. Třeba ascendent kompozitního horoskopu může označovat okolnosti kolem prvního setkání nebo začátku vztahu, může ale také informovat o tom, jak pár iniciuje věci společně a jak působí na druhé lidi.

    Na kompozitní horoskopy lze použít prognostickou astrologickou techniku – tzv. tranzity, které pomáhají určit vývoj vztahu.

    Progresivní partnerské horoskopy

    Pokročilý druh partnerského srovnání dvojic, ve kterém zkoumáme vývoj vztahu v čase. Je možné zohlednit minulost, přítomnost i budoucnost a zjistit třeba to, v jaké situaci oba partneři byli, když se spolu seznámili a navázali vztah.

    Analýza aktuálního vztahu nám zase ukáže, co partneři mají za sebou, co už vyřešili, čím si prochází a co zažívají. Náhled na budoucnost nám zase napoví, jakým způsobem bude partnerské soužití pokračovat a jaké otázky budou partneři řešit.