Poradna astrologie a numerologie

Astro – numerologický rozbor pro 1 osobu

On-line konzultace 60 min (audio nebo videohovor): 1.500 Kč/60 EUR. Osobní konzultace 60 min : 2.000 Kč/80 EUR.

Cena zahrnuje: Přípravu před konzultací. Detailní rozbor osobnosti podle data narození a jména/příjmení (charakter, studijní, partnerské, profesní a zdravotní predispozice). Hlavní témata vašeho života. Karma z rodové linie. Prognózy na 1 rok dopředu za pomocí účinných astrologických technik. Možnost náhledu na události z minulosti. To vše doplněno konkrétmi dotazy za pomocí tarotových karet. Nahrávku v mp3. Pro sestavení osobního horosokopu je nutné dodat přesnou hodinu a místo narození.


Partnerská astrologie a numerologie

On-line konzultace (audio nebo videohovor): 2.500 Kč/100 EUR (60 – 90 min). Osobní konzultace: 3.000 Kč/120 EUR (60 – 90 min).

Cena zahrnuje: Přípravu před konzultací. Detailní analýzu partnerského vztahu. Zjištění typologie osobnosti partnerů. Karma partnerů. Vyhodnocení perspektivy partnerských, rodinných, přátelských i pracovních vztahů. Prognózy na 1 rok. Vývoj vztahu do budoucna. Možný náhled do minulosti. Zdarma doplnění o konkétní otázky pomocí tarotových karet. Nahrávku v mp3. Pro sestavení partnerského (či jiného vztahového) horosokopu je nutné dodat přesnou hodinu a místo narození.


Pravidelné konzultace

On-line konzultace (audio nebo videohovor): 1.500 Kč /60 EUR (60 min). Osobní konzultace: 1.800 Kč/70 EUR (60 min).

nad aktuálními tématy pro stávající klienty za pomocí astrologie, numerologie a tarotu.

Cena zahrnuje: Přípravu před konzultací. Odpovědi na otázky dle konkrétního zadání klienta. Nahrávku v mp3.


Numerologie – výběr a modifikace křestních jmen a příjemní

On-line konzultace: 1.200 Kč/45 EUR.

Cena zahrnuje: Přípravu před konzultací. Výběr a vyhodnocení 3 křestních jmen a příjmení na základě dat narození. Analýza karmických vlivů z rodové linie. Cena obsahuje numerologiké rozbory dat narození rodičů (prarodičů), na jejichž základě vybírám, případně modifikuji jména a příjemní.  Výběr vhodného příjemní pro novomanžele na základě dat narození obou partnerů a numerologických rozborů příbuzenstva. Nahrávku v mp3.

Klasické vyhodnocení jmen/přijemní, u které se neuvažuje o změně, je zahrnuto v nabídce astro-numerologického rozboru pro děti a dospělé.


Numerologie adres/jmen/názvů

On-line konzultace: 1.200 Kč/45 EUR.

Cena zahrnuje: Přípravu před konzultací. Výběr vhodného bydliště, adresy a názvu. Analýza zátěžových karmických čísel v datech narození a adresách (jménech).


Horární a elekční astrologie

On-line konzultace: 1.200 Kč/45 EUR

Cena zahrnuje:  Přípravu před konzultací. Sestavení a analýza horárního či elekčního horoskopu. Kombinace s osobnostní a prognostickou astrologií. Nahrávku v mp3.


VÝKLAD TAROTOVÝCH KARET

On-line konzultace 60 min (audio nebo videohovor): 1.200 Kč/45 EUR. Osobní konzultace 60 min: 1. 500 Kč/60 EUR. Analýza aktuální situace, minulosti a budoucnosti. Pokládání otázek dle vašeho přání. Vhled do astrologie a numerologie.

Energie REIKI /KARUNA-KI

REIKI: Úvodní on – line konzultace pro nové klienty – 1.200 Kč/45 EUR. Cena za jeden úkon/léčení/harmonizaci – 600 Kč/25 EUR.

KARUNA – KI: Úvodní on – line konzultace pro nové klienty – 1.200 Kč/45 EUR.  Cena: 1500/60 EUR Kč (program léčení na 21 dní).